Hotels

Allereerst zijn de hotels waar we mee samenwerken onze partners. Bij het aangaan van een samenwerking kijken wij naar de beoogde doelen, gewenste resultaten en op welke manier we hier samen gaan komen. In vier stappen krijgen wij jouw trainingsstrategie helder en faciliteren wij jouw complete trainingsbeleid. Ons platform ondersteund hierin het leertraject van jouw team.

Wil je meer weten over ons implementatietraject of leren wat ons platform voor jouw hotel kan doen?

Maak nu een afspraak

Trainingspartners

Wij geloven niet in online trainingen als een op zichzelf staande methode. Wij combineren deze vorm van leren met actieve leervormen. Om dit aan te bieden hebben wij een uitgebreid in-company programma samengesteld, waarin we samenwerken met hospitality trainers. Hiermee nemen wij de zoektocht naar kennis voor je uit handen. Het platform voorziet jouw team van alle informatie over de trainingen en brengt de trainingsbehoefte binnen de organisatie in kaart.

Wil je meer weten over ons in-company aanbod en hoe het programma verwerkt is in het platform?

Boek een demo
Trainingspartner worden

Community partners

Samenwerking kent vele vormen. Daarom vinden wij het belangrijk om verbindingen te stimuleren in de hele hospitality sector. Of het nu gaat om veiligheid, goede doelen, duurzaamheid, brancheverenigingen of andere partnerships, wij juichen hotels toe om te participeren.

Voor een aantal van deze partners hebben we een uniek kortingsprogramma opgezet. Voor meer informatie over dit programma bekijk de prijzen pagina.