Groeipijn

Veel van onze partners hadden last van groeipijnen op diverse fronten. We zijn erachter gekomen dat de oplossing voor deze groeiproblemen in 90% van de gevallen ligt in teams. Of het nu gaat om training en ontwikkeling, communicatie of het managen van verwachtingen, de oplossing ligt altijd in het verbinding maken met medewerkers.

Personeelstekort

Ook vanuit de hospitality sector horen we veel zorgwekkende geluiden omtrent personeel. Te kort aan kwalitatief personeel, gebrek aan loyaliteit van mensen, vacatures die niet te vervullen zijn, hoge kosten voor training en ontwikkeling en als klap op de vuurpijl imagoschade in de horeca. Dit alles heeft ons aan het denken gezet…

Wij hebben een missie!

Hospitality zit in ons DNA. Het is waar wij iedere dag met veel passie en plezier aan werken. Dit enthousiasme willen we overbrengen op een nieuwe generatie hospitality helden. Wij doen dit door onze kennis en expertise te delen via het Your-Q online trainingsplatform.

Het potentieel benutten van jouw medewerkers is onze zaak! En om deze missie vorm te geven hebben wij vier kernwaarden gedefinieerd. Deze bepalen hoe wij met elkaar, onze partners en de hospitality helden omgaan!

Stay curious

Together we achieve more

Aim higher

Your Quality is our business